Regelmatig organiseert Frank Kanhai bijeenkomsten en activiteiten. Klik hieronder voor meer informatie. 

Jongeren

Wandelingen

Bijeenkomsten

Jongeren

Netwerkbijeenkomst met jongeren

Het doel is om regelmatig met jongeren een netwerkbijeenkomst te organiseren en een gesprek met elkaar te hebben. Op die manier kunnen we kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Een voorbeeld is een bijeenkomst na een spontane oproep van wethouder Kavita Parbhudayal. Een dag later, op 14 november 2021, hebben we met een groepje jongeren een netwerkbijeenkomst gehouden en samen een drankje gedaan. Door deze eerste bijeenkomst is er door één van de jongeren een wekelijkse wandelgroep groep op de maandagavond opgericht.

Door weer en wind zijn we gestart met onze eerste wekelijkse wandelgroep.

Kom jij ook?

Sherani Girjasing is een jonge onderneemster. U bent elke maandag welkom. Verzamelplaats Indy Scheveningen tijd 18.00 uur.

Wandelen met Frank Kanhai en Sherani Girjasing.
Let’s Walk Together, Statenkwartier Scheveningen.

Dank sportieve wethouder Kavita Parbhudayal voor het startsein.

Wandelingen

Regelmatig organiseert Frank Kanhai thematische wandelingen. Hierdoor leer je nieuwe mensen kennen en ben je ook sportief bezig. 

Op zondag 3 oktober hebben wij bijvoorbeeld een Let’s Walk Together met wethouder Kavita Parbhudayal georganiseerd.

Ondanks de regen hebben minstens 150 wandelaars mee gewandeld!

Tussen deze wandelaars liepen er niet alleen Hagenaren mee, maar ook mensen uit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Alphen aan den Rijn.

Wandelen is niet alleen sportief, maar is ook met elkaar lachen en plezier hebben. Het is heerlijk om samen te lopen en daarvan ook met elkaar te genieten.. 

Tijdens de wandelingen zie je je eigen omgeving eens van een andere kant. Al lopend bouw  werk je aan je conditie en maak je nieuwe contacten.

Let’s Walk Together!

 

Nieuwe wandelingen maken wij bekend.

Bijeenkomsten

Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten met wethouder Kavita Parbhudayal. We hadden bijvoorbeeld 7 november een bijeenkomst georganiseerd door ons team en sponsoren. Toen konden de gasten in gesprek met de wethouder.

Houd deze site in de gaten voor nieuwe data.